TimoHeinonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Brandi

Miksi YLE ei voi mainita suomalaisia yrityksiä?

On hämmentävää, että Yleisradio puhuu niin Urheiluruudussa kuin muuallakin Helsinki Areenasta vaikka paikka on Hartwall Areena.  

Jääkiekon Karjala-turnaus on Ylelle aina Euro Hockey Tour. Rallin Suomen osakilpailu Neste Rally Finland ei tietenkään voi Ylellä olla Neste Ralli vaan tietenkin vain Suomen MM-ralli jne. Esimerkkejä on paljon.

Helsinki-brändäys irti taiteilijoiden tuista

Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastolautakunta päätti viime kokouksessaan (8.12.), että  kansainvälisissä matka-avustuksissa huomioidaan erityispainotuksena (25 000 €) helsinkiläistaiteilijat jotka esiintyvät Helsingin kaupungin järjestämässä tilaisuudessa Pekingissä. Vastustin esitystä.

MARKKINOINNIN KEINOIN

Kasvumarkkinointia tehdessämme olemme halunneet kiteyttää markkinoinnin yksinkertaisesti kaikeksi yrityksen toiminnaksi joka tähtää uusien asiakkaiden saamiseen ja olemassa olevien asiakkaiden arvon kasvattamiseen.

Tällaisella markkinoinnin näkökulmalla haluamme korostaa ulkoista asiakkuusnäkökulmaa sisäisten osastojakojen tai roolijakojen sijaan. Asiakkaiden saaminen ja niiden pitäminen on olennaista ja fokus tulee pitää näissä tavoitteissa.

Muumi vai Hello Kitty tietokone parempi

Helena Eronen, mitä jos poikaystäväsi rikkoi tietokoneesi?

Muumi vai Hello Kitty tietokone parempi? Olen tutkinut nettiä päästääkseni selville tästä salaisuudesta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä