TimoHeinonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Mikkel Näkkäläjärvi

Demariarvojen pohjat

Sdp on voimallisesti korostanut arvopohjaansa https://tinyurl.com/y6dh8r9y erityisesti suhteessa Perussuomalaisiin.

Suurella hämmästyksellä olen tämän vuoksi seurannut uutisia demareitten ”edesottamuksista”. Jo aiemmin tuli tietoon oululainen demari-insesti-isä https://tinyurl.com/y6t9parv, ja kohta ihmeteltiin demari-imaamia https://tinyurl.com/y3q5mnrv, joka halusi salata rukoushuoneellaan tapahtuneen pikkutytön raiskauksen ja hyväksikäytön.

Eurovaalit: eläinehdokkaat epäonnisia, vasemmisto torjuu oikeudenmukaisuutta

Liekö Mikkel Näkkäläjärven (sd) läpimenon mahdollisuus pelottanut äänestäjiä, mutta niin kävi, että eläinten omat ehdokkaat eivät europarlamenttivaaleissa oikein pärjänneet.

Lähimmäs muuttomatkaa etelään ylsi Piia Kurki (kok) 6126 äänellään. Kohtuullisesti kannatettiin myös Jari Karhua (kesk), 4455 ääntä.

Podcast-sarja eurovaaliehdokkaista: Mikkel Näkkäläjärvi

Tein neliosaisen podcast-sarjan eurovaaliehdokkaista. Tarkoituksena oli ehtiä haastattelemaan jokaisen puolueen yksi ehdokas, mutta valitettavasti aikataulu ei antanut periksi. Neliosaisessa sarjassa puolueina on mukana satunnaisgeneraattorin kautta: SDP, KD, SKP ja Vasemmistoliitto.

 

Ensimmäisessä osassa haastattelin SDP:n eurovaaliehdokasta Mikkel Näkkäläjärveä. Haastattelu on tehty eurovaalikampanjan ensimmäisenä päivänä, ennen Näkkäläjärveen kohdistunutta kohua.

 

Armonanto on osa käytännön politiikan eetosta.

Nuorena ei voi tietää millaista tulevaisuutta itselleen luo, kun tekee vääriä valintoja erinäisistä syistä johtuen. Näin on käynyt Mikkel Näkkäläjärven tapauksessa, kun hän 15-vuotiaana sai ensimmäisen rikosmerkinnän eläinsuojelurikoksessa. Keskustellessani laajasti muun muassa lastensuojelun ammattilaisten sekä sosiaalityöntekijöiden kanssa olen myös tullut tähän tulokseen ja he tukevat Mikkeliä hänen vastoinkäymisissään. 

SDP arvopohja ja yhdeksänhäntäinen kissa

Taas olemme saaneet lukea siitä millainen arvopohja SDP:llä on. Miten Mikkel Näkkäläjärven rikokset vähentävät SDP:n arvopohjaa ja asettaa sen kyseenalaiseksi. No minäpä kerron ettei nämä tai kenenkään toimet vähennä puolueen arvopohjaa millään tavalla. SDP on suuri kansanliike johon mahtuu koko elämän kirjo ja näin se pitääkin olla. SDP:n arvoihin sisältyy vahvasti anteeksianto ja mahdollisuuksien antaminen. Lisäksi SDP:n arvoihin sisältyy myös luottamus ihmiseen ja ihmisen sanaan, sekä tekoihin.

Voi Mikkel, mitä menit tekemään!

Demarien eurovaaliehdokas ja nuorisopuheenjohtaja Mikkel Näkkäläjärvi onnistui olemaan rehellinen. Se on aina kannatettavaa ja politiikassa joskus jopa ihailtavaa. 

Kuten uutisista tiedämme, Mickey tunnusti olevansa se ainokainen SDP:n ehdokas, joka Hesarin selvityksen mukaan on joskus ollut syytteessä rikoksista. Jokunen muukin kuin Jaska ehti varmaan jo kysellä, että kukahan se teistä on – ei kai vaan Melkon Sari?

Voiko kenestä tahansa tulla mitä tahansa?

Demarinuorten puheenjohtaja Mikkel "Mickey" Näkkäläjärvi tiivisti Ylen nuorten vaaliväittelyn päätteeksi, että Suomen pitää olla maa, jossa kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa.

Oletkohan Mickey tästä nyt aivan varma?

Turha lienee kerrata, mitä kenestä tahansa yleensä tulee: kiinteämpää 1-2 päivän välein ja nestemäistä muutaman kerran päivässä, paitsi jos miesoletetun lihaksia harjoitettaessa onkin kasvanut vain eturauhanen, jolloin tahti on tiheämpi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä