TimoHeinonen

Kaikki blogit puheenaiheesta Etnisyys

Valkoinen tyttö

Olen pahoillani, että olen syntynyt Suomeen ja valkoinen. Olen pahoillani, että olen etuoikeutettu. Olen pahoillani, että olen nainen tai ainakin naisoletettu. No en ole. Olen ylpeä siitä, mitä olen. Mutta näin meidän valkoisten, suomalaisten tulisi ilmeisesti suhtautua olemassa oloomme. Mitä merkitystä on ihonvärillä? Ei mitään. Mitä merkitystä on sukupuolella? Ei mitään. RuskeatTytöt. https://www.ruskeattytot.fi Miltä kuulostaisi ValkoisetTytöt? Ei hyvältä. Mennäänkö jo helvetisti yli siitä, mitä tavoitellaan?

2000-luvun etnomasokismi siirtolaisuuden mahdollistajana

 

Etnomasokismi on käsite, joka tarkoittaa henkilön vihaa ja antipatiaa omaa kulttuurillista ja etnistä viitekehystä kohtaan. Etnomasokismi on itse asiassa erittäin rasistinen konsepti, sillä kohteena on usein kokonainen kulttuuri tai kansa.

Etnisyyden tuoma syytesuoja, positiivisen syrjinnän vaikutukset rikosoikeuteen

Rikosoikeudellinen positiivinen syrjintä.

 

Kun kolmannesta maailmasta tulee turvapaikanhakijoita Suomeen, meidän täytyy vähän miettiä, ettei haluamamme multikulturalismi muutu multilegalismiksi. Britanniassa toimii jo monia epävirallisia Sharia oikeuksia. *1 Toisaalta kyllä suomessakin osataan. Muslimiyhteisö on ohdottanut jo kuusi vuotta sitten ministeriölle, että lakia muutettaisiin jotta sharia-tuomioistuinten perustaminen olisi mahdollista. Oikeusministeriö ampui ehdotuksen heti alas.*2

 

Kulttuuritausta ei perustelu erityisvapauksille varusmiespalveluksessa

Keskisuomalainen uutisoi 22.12.2015 Puolustusvoimien harkitsevan poikkeuksia ulkonäkö- ja pukeutumissäännöistä eri etnistä, kulttuurista ja uskonnollista taustaa oleville varusmiehille. ”Toteutettavat muutokset kirjataan uudistettavaan palvelusohjesääntöön ensi vuonna”, Puolustusvoimien komentopäällikkö, prikaatikenraali Kim Mattsson toteaa.
 

Miesten viikko

Kuluvalla viikolla vietetään Miessakit ry:n organisoimaa Miesten Viikkoa.

 

Etnistä profilointia harjoitetaan jo nyt

Helsingin kaupunginvaltuuston vasemmisto-, demari- ja vihreät edustajat ovat käyneet suunnilleen alkukesästä lähtien (varmaan jo aiemminkin) kiivasta taistelua vastikkeettomien terveydenhuoltopalveluiden järjestämiseksi kaupungissa ja sen lähiympäristössä tiettävästi varsin runsaissa määrin majaileville paperittomille siirtolaisille. Pääosin tämä tarkoittaa Romaniasta ja Bulgariasta kotoisin olevia romaneita, jotka ovat jokseenkin valitettavasti nousseet ainoaksi etniseksi ryhmäksi, joka nimeltä mainitaan.

Etninen väestörekisterimerkintä

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen esittää mm.

Etnisyys luokitteluperusteena

Etnisyys juontuu etymologisesti kreikankielisestä sanasta ethnos (vieraat, toiset), mikä ajatushistorialllisena jäänteenä eli kulttuurimeeminä vielä tänäkin päivänä saattaa johtaa ajatukset etnisiin vähemmistöihin ja ylläpitää rasistisia asenteita. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä